torsdag 4 april 2013

Nya godsaker från ABU!

Har fått lite frågor om Salmo skedarna som vi använde med framgång under helgens laxfiske. Flera av skedarna har förutom riktigt läckert färgsatta framsidor intressanta baksidor, inte bara vanlig silverbaksida som de flesta skedarna har. Bilden nedan visar vilken baksida respektive sked har. Den grönguldfärgade Salmon med guldbaksida och den rödsvart /guldfärgade med kopparfärg är klart  intressanta. Den nedersta blåa fiskade också bra i helgen, med bland annat Bennys 10 kilos på sitt samvete. Danskarna sägs ha fiskat väldigt framgångsrikt med den mittersta rödsvart-guldiga. Då dessa skedar väger 30 gram får man effekten att dem stiger i ytterkurvorna och sjunker ner något i innerkurvorna, giftigt!

 
Från ABU kom också dessa urläckra Pennspön som ska hårdtestas under året. Dem känns riktigt sköna och har förstklassiga ringar, rullfästen och snygga övriga detaljer. Man har inte heller sparat på antal öglor, vilket är bra.
 

 
Sist men inte minst ska vi testa ABU Revo Toro rullar till det lätta till medeltunga havsfisket. Hela rullen andas kvalité och precision. Med sin utväxling på 5,4:1 kommer den komma väl till pass i havsfisket.
 
 
 Man blir alltid extra fiskesugen när man ska testa nya grejer som känns riktigt bra! Men först blir det att besöka Sportfiskemässan i Jönköping som går av stapeln på Elmia nu till helgen, fredag - söndag. All nödvändig info om mässan med öppetider mm hittar ni här. Vi ses väl där?